Agencija za zaštitu konkurencije pokrenula je po službenoj dužnosti ispitni postupak u odnosu na privredni subjekat “MSC MONTENEGRO” DOO Bar

  • Home
  • Vijesti
  • Agencija za zaštitu konkurencije pokrenula je po službenoj dužnosti ispitni postupak u odnosu na privredni subjekat “MSC MONTENEGRO” DOO Bar

Agencija za zaštitu konkurencije pokrenula je po službenoj dužnosti ispitni postupak u odnosu na privredni subjekat  “MSC MONTENEGRO” DOO Bar,  radi utvrđivanja postojanja zloupotrebe dominantnog položaja u smislu člana 15 stav 2 i 3 Zakona o zaštiti konkurencije (“Sl.list  CG”, br. 44/12, 13/18 I 145/21).

Istovremeno, sa pokretanjem postupka, ovlašćena službena lica Agencije za zaštitu konkurencije sprovela su nenajavljeni uvid u prostorijama kompanije “MSC MONTENEGRO” DOO Bar, u cilju prikupljanja relevantne dokumentacije za utvrđivanje činjenica u ovom postupku.

Pozivaju se sva lica koja raspolažu podacima, ispravama ili drugim relevantnim informacijama koje mogu biti od značaja za utvrđivanje činjeničnog stanja u navedenom postupku, da iste dostave Agenciji za zaštitu Konkurencije, na adresu Svetlane Kane Radević br.3, Podgorica.

Skip to content